SİVAS / MERKEZ - Sivas Lisesi

RECYCLING NEW CREATION

2022-2023 Eğitim ve öğretim yılında İngilizce öğretmenimiz Sibel Doğruyol danışmanlığında 6 öğrencimiz ‘’Recycling-New Creation’’ isimli Etwinning proje faaliyetlerine başladılar.

May

Öğrencilerimiz Mind Meister uygulamasını kullanarak zihin haritası oluşturdular. Our students made a mind map using the application ''MindMeister''

May

If The World Could Talk etkinliğinde öğrencilerimiz Chatterpix uygulamasını kullanarak dünyayı konuşturdular.

May

Öğrencilerimize projede kullanabilecekleri farklı web 2 araçları tanıtıldı. ( Some of the web 2 tools were introduced to our project students)

May

Projemizin yaygınlaştırma faaliyetleri arasında öğrencilerimiz broşür hazırladı ve önce okulumuza daha sonra tüm şehrimize dağıtarak geri dönüşüm konusunda bilgi verdiler. ( Our students prepared a brochure about our project and distributed to the neighbourhood)